Terapii

Masajul - terapie pentru trup si suflet .

A fi terapeut e o binecuvantare si esti prezent în actul terapeutic cu respect, smerenie,

compasiune, îngãduintã,deci cu multã intelepciune. Actul terapeutic e un mister

la care participi ca o unealtã în care rezultatul final e necunoscut dar cu sigurantã

eliberator.

 

Vindecare..

Constientizând cã suntem structuri spirituale, apare vindecarea sufletului, spiritului si implicit a trupului! Constientizând cã suntem structuri spirituale, apare vindecarea sufletului, spiritului si implicit a trupului!

Binecuvantare..

Cu fiecare sedintã devii mai constient de rolul tãu ca terapeut si descoperi ceva extraordinar despre tine si client, anume cã toti suntem binecuvantati si masajul e doar mijloc prin care se realizeazã asta!

Spiritualitate..

A fi terapeut e o binecuvantare si esti prezent în actul terapeutic cu respect, smerenie, compasiune, îngãduintã,deci cu multã intelepciune. Actul terapeutic e un mister la care participi ca o unealtã în care rezultatul final e necunoscut dar cu sigurantã eliberator. Constientizând cã suntem structuri spirituale, apare vindecarea sufletului, spiritului si implicit a trupului!

Terapii

Ce înseamnă?
Totalitate a metodelor întrebuințate pentru a lupta împotriva unei boli și a încerca să fie vindecată. Tratamentul face apel la principiile terapeuticii, pe care medicul le adaptează în modul cel mai potrivit la cunoștințele actuale privind fiecare caz în parte. Se deosebesc tratamentele medicale, care utilizează medicamente și diverse mijloace fizice și tratamente chirurgicale, cu diverse instrumente și sub diferite modalități de anesteziere. 

Diferite tipuri de tratament, se deosebesc patru, după scopul lor:

• Tratamentele curative se desfășoară în mai multe faze: tratament de atac, inițial și intensiv, urmat la nevoie de un tratament de întreținere, mai puțin dificil, dar adesea mai îndelungat.

• Tratamentele paliative privesc măsurile care pot să fie utilizate atunci când o boală gravă, un cancer de exemplu, se apropie de deznodământ, cu scopul de a-i permite bolnavului să trăiască în condițiile cel mai puțin neplăcute.