Proiecte & Evenimente

Cutia de proiecte și evenimente

"Cutia cu minuni". Sa nascut din dorinta de a creea un eveniment prin care sa onorez viața! Sa împărtășesc alaturi de dvs binecuvântările primite , pe Dumnezeu. 🤔:"Stiti sentimentul acela in care simti atata recunostinta incat vrei sa o impartasesti :oamenilor ,vietii lui Dumnezeu, universului..etc. Și cum poti sa o faci mai bine? Incercand sa molipsesti pe altii cu aceea " scanteie Divina", acel simtamant ca daca ai incredere in visele tale, in Dumnezeu, viata, Fluxul vietii, Dimnezeu iti ofera ce ai nevoie. Doar ai incredere ca dacă ai constiinta, intelegere, bunavointa, o inima calda, apare o ocazie si o oportunitate , ceea ce ai nevoie. In cadrul acesteia proiect va invit sa va spuneți sau sa expuneti o Poveste , povestea voastra ; care poate fii incadrat in categoria" minune miracol, mister" pentru alti oameni , dar o poveste care s a nascut , in cazul unora din dvs, in urma unor traume, pierderi. Va cunosc din perspectiva in care am Interacționat și ați lăsat o stiu ca aveți o Poveste de spus, care poate despre fii inspirație pentru alții. Lumea va cunoaște ca profesionisti, cu integritate, demnitate și voința. Dar în spate este o Poveste, in care smerenia și credința sunt acele forte care face posibila aceste rezultate ale dvs. O poveste care trebuie spusa, expuse ca exemple de bună practica, inspirationala. Pun la cale o întâlnire persoanelor exceptionale și care accepta sa fie parte din proiect. Întâlnirea va fi într un cadru prietenos, in care se vor evidenta valori care v au adus in acest moment. Fiecare participant v a expune prin metoda aleasa. expunere produse, poveste, moment artistic ,va impartasi prin metoda aleasa . In aceste vremuri este nevoie de exemple de buna practica, in care oamenii au devenit o valoare si prin ceea ce au reusit sa transforme, cum au reusit sa transforme , propiile visuri in afaceri de succes. In spatele unei povesti de succes se afla o trauma transformata. Sunteti pregatit sa o impartasiti? Chiar daca nu este vorba de o trauma, sunt forte in dvs care v au facut sa ajungeti aici. Vreau sa creez o comunitate care sa putem a ne intalni o data pe luna . Membrii comunitati pot veni cu propuneri. prima intalnire va fi organizata de mine cu ajutor . dar am nevoie de sustinerea voastra. Cadrul in care va fi , locatii diferite . Ce ziceti? Doriti sa va alaturati unui astfel de eveniment? Acest proiect s a născut din dorința de a facilita înlesni comunicarea, legăturile interumane, de a împărtăși din miracolul care este viața ca dar de la Dumnezeu. Acele valori care ghideaza spre astfel de rezultate. Rezultate: întâlniri lunare, carte, expozitii.

Deschidem cutia sufletelor noastre

…………

Eveniment Doctorem International - București 4 feb. 2024

În 4.02.2024, Cutia cu Minuni a împărtășit magia prin îngerași ei, la aproximativ 250 persoane. Am fost prezentă la un eveniment la București, reprezentând Cutia cu Minuni. Era despre produsele Doctorem, plasturi transdermici ,o inovație, o alternativa sănătoasă la medicația orala.
Feedback-ul primit a fost uluitor. Dar mai minunat a fost energia creată, starea de bine și ” gura de aer proaspăt ” care au adus îngerași din Cutie.
Au fost prezenți medici, terapeuți, psihoterapeuți, oameni simpli care au încercat produsele Doctorem, multe povești despre vindecări. Dinu Maxer a lăsat un testimonial🤗😇 ,arătând relevanță Îngerașului extras.

Multă lume ma întreabă ce câștig cu Cutia cu Minuni?! Ceea ce contează pentru mine, adică timp de calitate, cu oameni valoroși, adun experiente, povesti și expun la rându-mi povești despre Minuni. Contribuția este din ambele părți. Banii ( probabil la asta se gândesc când sunt întrebată: „ce câștig?”), vin sub alte forme, trăiri, simțiri, am acces la informații, locuri evenimente, întâlniri, oferite din nevoia de a împărtăși sincer, autentic și surprinzător. Stiu ca mulți ,ar plăti banii grei pe astfel de experiente. Culeg aceste daruri pentru a organiza la rându-mi evenimente minunate. Prin lucrarea Sfântului Duh știu că toate sunt cu putință. Am în pregătire un eveniment marca Cutia cu Minuni, dar îmbunătățit. 🤗😇vă țin la curent.

Metanoia ,Schimbarea minții (19,20.01.2024) 1,2,3, start!

Misiunea Cutiei cu Minuni:
Prin Cutia cu Minuni ai acces la o lume în care minunile sunt parte din viața ta!”
Îngerașul ne arată valoarea care o aducem în cocrearea unei vieți minunate!
„Cu Dumnezeu toate sunt cu putință!” Marcu 10.27
Acesta este efectul Cutiei cu Minuni în cele 3 zile  la Băile Tușnad. Sau cum zicea gazda noastră Gabriela Damian : Armonie.  Evenimentul  a unit 35 terapeuți, ( în mare parte care nu se cunoșteau, ) la ” revelionul terapeutilor „. Ea a declarat ca minunea a constat în prezenta Cutiei ca factor de ” resuscitare ” ,” armonizare”  ;  dar eu, ca și creator al Cutiei cu Minuni,  consider doar ca a facilitat evidențierea valorilor fiecărui participant, conștientizarea lor, la nivel subtil în prima faza  apoi la nivel constient , când s a extras îngerașul cu valoarea  .Cert este ca toți au fost uimiți de acuratețea mesajului transmis, în perspectiva unui moment surpriză , ” ca o gura de aer proaspat”. Evenimentul, reușit ca organizare  ,simțit ca un moment de răsfăț senzorial , a adus laolaltă persoane din diferite părți ale țării, familii,care au permis sa se simtă bine. Gazdele noastre au fost extraordinare  prin Damian Gabriela, care a gândit și organizat evenimentul,  prin Cătălin Barbulescu  și Pensiunea Viktoria. Am primit cunoaștere,  stare bine, odihna , wellnes ,muzica bună, prin Cora Munteanca, am vizitat locuri tămăduitoare.
Generozitatea gazdelor s a evidențiat continuu. La plecare am primit produse home made: pudra de afine, dulceață de afine și un produs pe baza de miere” stop tuse” , un produs extraordinar pentru probleme de digestie  ,detoxifiere, dureri gât, pe baza de miere  cu lime, turneric  menta  eucalipt,lamaie; toate, Made în România! Toate însoțite de un mesaj: „Amintirile frumoase stau în lucrurile simple. Ne bucuram enorm ca sunteti parte din  povestea noastra” by pensiunea Viktoria
Metanoia – schimbarea minți! Efectul Cutiei cu Minuni!

Festivalul Equilibrum 2024~Sibiu

Dăruiește din ce ți s-a dăruit

Cutia cu Minuni prin îngerașii săi, a fost prezentă 3 zile la Equilibrum Fest   de la sala Transilvania Sibiu.

Au participat expozanți cu produse terapii alternative din toată țara,  conferințe și  Cutia cu Minuni.  Se făceau demonstrații,  se vindeau produse, cărții , despre terapii complementare și alternative. Cutia cu Minuni,  un concept creat sa aducă zambete ,  bucurie, conștientizare, să aducă aminte despre acel spațiu de inocența copilăresc în care accesam intuitiv cunoaștere, înțelepciune din spațiu Divin.

Acea gură de aer proaspăt, ieșit din cadrul, dar relevând și puterea prin acei îngerași conținuți,  extrași de expozanți și participanți,  au adus claritate,  conștientizarea harului conținut de fiecare, cu ce contribuie la crearea unei lumi mai bune, prin ce contribuie ca și ce creatori la o viață minunată. 

În prima zi Cutia s a dus la fiecare, expozant sau participant invitându-i sa extragă îngerașul . Apariția Cutiei era surprinzătoare,  extragerea Îngerașului și citirea valorii gravate pe el, era însoțită de reacții care nu pot fi descrise, era un ” aha” sau ” știam ” sau ” ce tare” ” , zâmbete, bucurie.

A doua zi,  era uimiți de claritate și exactitatea informației primite. 

A treia zi , când ma vedeau întrebau unde este Cutia cu Minuni,  ca așteaptă sa extragă. Intenția mea era sa reveleze fiecăruia ce au obținut ca și claritate i  urma participări la acest eveniment , sa rămână cu îngerașul extras.

Ca și feedback primit , Cutia cu Minuni,  primit invitația la un eveniment de la București,  a terapeuților  ;mie ,personal, ca și creator al Cutiei,  ca și om, mi a adus claritate  legat de identitatea mea. A adus bucurie, zâmbete  , reflecții , acea” gura de aer proaspăt ” .

Am fost veghează și susținută de putere divine, Dumnezeu prin părintele Arsenie Boca,  Iisus Hristos,  și Duhul Sfânt, au fost prezenți la lucrare  .

A treia zi eu, Claudia am primit la rându meu ceea ce am avut nevoie ca să înțeleg.

Creată într un spațiu de inocența,  a scos la iveala harul fiecăruia.

Festivalul Equilibrum Sibiu 2024 ~ Galerie foto

06
06
06
06

cutia cu minuni & Căsuța plimbăreață

In gradina..

05

Căsuța plimbăreață

06
06
06
06

La Căsuța Plimbareata

Prin bunavointa lui Gabi a noastră

Ne am întâlnit cu mic cu mare

Sa primim binecuvântări,

Și prin natura conectare.

 

Iară noi cu oarecare sfială,

Prin Cutie ne întâlnim deindata

Astfel lumea o cunoaștem și iată,

Miracole se întâmplă deodată.

 

Desfatare mare: miresme, soare

Flori, iarbă, gâze și soare

Sa fie pentru a noastră încântare!

 

Minunile naturii simțim, auzim, vedem, gustăm ,

Și aflăm ca natura lucrează pentru noi

Ca oamenii sa fie eroi ,pentru ei și alți ca voi.

Simțim, trăim iubirea! Și împărtășim cu voi,

 

Prin Cutia cu Minuni, unde toți suntem eroi.

Întâi pentru noi, apoi pentru voi

Prin iertare  iubire, blândețe și pace

Cutia cu minuni se releva și face!

Prin aceste întâlniri sa trăiești

Emoții, trăire și te face

La randu I sa transmiți pace .

Prin bucurie,  armonie, blândețe

Ai inima deschisa,  mintea ta tace

Și sã oferi la rândul tău face.

 

Cu mic și mare ne am adunat

La Căsuța lui Gabi, pe o moșie demna  de împărat  ,

Mulțumim ca lumea ta ne-ai relevat

Și când din secrete ne ai arătat,

Lumea minunata am aflat!

 

După ce prin natura ne am desfatat

Un gând bun sa ne lăsați 

Despre această experiență de neuitat .

 

Ce Cutia ne a relevat.

 

În funcție de nevoile pe care le ai,

Cutia cu minuni se deschide și hai

Sa vezi ce îți arată prin noi, pe care ne cuprinde,

O lume minunata parcă din povești copiata!

Festivalul Equilibrum Sibiu 2024 ~ Galerie foto

06
06
06
06

Festivalul Equilibrum Sibiu 2024 ~ Galerie foto

06
06
06
06