Produse handmade

Cunoașterea lui Dumnezeu  vine din concreta trăire,  asta este esența produselor  Cutiei cu Minuni 💜

Percepția și simțirea Divinități,  concreta trăire și cunoașterea lui Dumnezeu din sufletul tău, poate fi posibilă dacă vii cu inima deschisa și de lași surprins.

Ceea ce se creează este ca o rugăciune , trăire,  emoție, cunoastere;  toate cu intenția pentru a bucura și a înfrumuseța viața.

De aceea mi se pare important de a face cunoscuți acești ” rugători” , creatorii. Mâinile sunt prelungirea inimii,  unde se zice ca e locașul sufletului.  E sau nu locul sufletului,  cert este ca prin mâini se transmite emoție   bucurie, incredere( serotonina,  oxitocina, la masaj),fie ca faci masaj,  sau pictezi un tablou, faci  gem, brioșe, prăjituri sau alte delicatese, tablouri,  ornament de flori sau alte produse HANDMADE!  Totul făcut din pasiune , bucurie, incredere, cu dorința de a oferi celorlalți ceea e mai frumos, bun, gustos, energii înălțătoare si gânduri bune.Apoi starea de bine  te cuprinde ,  gândurile înalte, starea de recunoștința,  și bucurie. Apoi  spui: Viața e un dar de la Dumnezeu! Și vrei sa oferi la rândul tău ….