Despre noi

Despre noi

Să ne cunoașteți mai bine

Mă numesc Claudia Albu, fost sportiv de performanță, profesor de sport, în prezent terapeut.

Povestea mea ca terapeut a început acum 5 ani, ca necesitate pentru recuperarea mea în urma unui accident rutier grav. Atunci a apărut necesitatea abordării și holistice a recuperări sănătate a mele, a vindecării  trupului, sufletulului și minții. A fost necesar o abordare superioara, spirituală plină de înțelepciune asupra vieții, pentru a înțelege transformările prin care trec. A apărut aventura transformării,  vindecării a corpului, minții  si a sufletului. Apărând contextul în care prin masaj, fizioterapie și alte terapii,  cu familia alături,  cu o credință puternică în Dumnezeu, și cu  optimism a apărut necesitatea de a continua călatoria spre vindecare. Fiind o structură divină, am accesat un tărâm magic, unde miracolul era prezent în viața mea sub diferite forme. Prin familie, medici, terapeuți, cunoscuți sau necunoscuți, dar și prin, optimism, sperantă, reeducare ,am primit acces la o noua viață,în care miracolul e prezent. 

Am început să studiez sa cercetez pentru a înțelege trairiile prin care treceam; am avut revelația că: poți transforma lumea ta și lumea  înconjurătoare, astfel încât să te simți binecuvântat că trăiești și să mulțumești  pentru tot si toate, să conștientizezi că viața e un dar! Astfel mi s-a schimbat viața. Am devenit  maseur terapeut, încercând să ofer și celorlalți ce mi s-a oferit mie! O noua viața, perspectivă diferită, împlinire, cale spre mântuire! Am putut fii eu insami astfel sa luminez.Fiind profesor de sport, am fost obligată unui nou început și  profesional, astfel s-a  creat contextul în care masajul să devină cadrul prin care sa  se întâmple asta. Prin studiu intens și cercetare continua, am descoperit beneficiile fizice și psihice prin trăire.A devenit o călătorie, in care înțelegerea , prin trăire a devenit înțelepciune, a apărut :cutia cu minuni. sau cum poți să prinzi aripi,prin golden wings! Astfel prin propiu exemplu ,  prin conștientizare îndrum alte persoane pe calea abordării holistice a vindecării, a descoperi terapeutului din tine. Ofer acces la resurse care au ajutat la recupererea mea,si a altor persoane cunoscute.

Cutiacuminuni oferă acces la oameni care inspiră, produse handmade și produse naturale, terapii holistice, căi spre vindecare și armonie. Ingrediente….